Renovering på G

 
Att packa ner hela sitt hem i kartonger är så förbannat jävla aptråkigt. Speciellt när man vet att skiten ska upp igen om cirka en månad - dessutom i samma hem! Men det måste ju göras och jag längtar så mycket efter att få bo i en totalt nyrenoverad lägenhet (med diskmaskin, thank god). Alla ni som diskar själva vet hur trist det är. Och vi är experter på att bygga berg. Lite tråkigt dock att alla charmiga små skavanker med våran 2a försvinner.. Däremot känner jag att jag klarar mig utan färgstänk på golv, konstant rinnande kran, typ 3 eluttag i hela lägenheten och ett stort hål i väggen på toaletten.

Tiger moth dress

 
Egentligen är jag inte något större fan av djurmönstrat i så stor mängd (herregud, har överanvänt allt som går att finna i leopardmönster). Men denna.. Hade gråtit blod om den varit vit eller svart då det egentligen är modellen jag först och främst kärat ner mig i. Men satan så snygg den är! Självklart från One Teaspoon. Älskade One Teaspoon. Och på rea, vilket gör att det kliar ännu mer i fingrarna. Jag vet att det inte är min födelsedag eller så snart - men klicka hem den till mig. Någon?

A new hat for my nasty hair

 
Helgen spenderades inne i huvudstaden tillsammans med min andra hälft. I fredags blev det Gangster Squad på bio (åh, vad bra den var!) och i lördags strosade vi runt på söder och tog en runda på Mio i city. Vi planerar inför flytten tillbaka in i lägenheten, när renoveringen kommer att vara klar. Som jag längtar. Hittar alldeles för mycket saker jag vill ha.. Blir dock inga köp förrän vi är tillbaka i lägenheten igen. Hatten på bilden ovan fick i alla fall följa med hem! Ny storfavorit.

In the summertime

 
Saknar sommaren lite extra mycket idag. Att trampa genom snö börjar kännas tröttsamt. Att inte riktigt kunna ha på sig det man vill känns ännu mer tröttsamt. Vill ha sån värme så att min babe kan plocka ut bilen, jag är på roadtrip-humör! Vill åka och besöka andra städer, känna vinden svepa genom bilen och leva i solbrillor. För mycket begärt?

A love for leather

 
Eftersom vår lägenhet snart ska renoveras kommer vi att behöva packa ihop, vilket också har lett till att vi bestämt oss för att göra en rejäl rensning hemma. Jag har börjat med mina garderober. En hel del av det som rensas bort kommer att säljas på Tjejloppisen, men sen finns det sånt som åker upp på Tradera istället. Som min trogna följeslagare på bilden ovan. Har nött den väl de senaste åren och den blir ta mig fan bara snyggare och snyggare. Dessvärre har den hängt i garderoben allt för länge nu. Så är någon sugen på en mjuk och galet snygg skinnjacka inför våren, kolla in annonsen.

Saturday plans

 
Har gått in i någon slags sjukdimma. Allt smyger sig på sakta men säkert. Halsont, snorig och nu tror jag febern är på G. Inte alls speciellt kul, men vad ska man göra? Kvällen blir lugn. Det bjuds på middag hemma hos Natalie, Fredrik och Selma så vi ska alldeles strax åka dit. Största problemet är så klart vad jag ska ha på mig. Är inne i en period där inget i garderoben ser speciellt lockande ut..

Design by me

 
Jag gjorde jättemycket smycken till mig själv för något år sedan. Men ledsnade ganska snabbt (as usual). Anledningen var främst att jag inte hittade det jag ville ha och att de flesta webshopparna i Sverige tar såna sjuka överpriser för allt. Nu vet jag dock vart jag ska leta och har hittat så mycket fint som jag vill pyssla med! Beställer jag hem kommer självklart en hel del av det att komma upp till försäljning.

Pretty as a picture

 
Var och tittade på lokalen som min Tjejloppis ska anordnas i tidigare idag. Lyckligtvis var den större än jag hade anat, vilket betyder fler bordsplatser. Längtar oerhört mycket och eftersom att det är första gången kan det ju verkligen gå hur som helst. Men jag har en bra magkänsla och det ska bli jävligt kul! Kör nu en eftermiddag och kväll med planering. För er i Stockholms-området kan ni kolla in eventet här.

Be my little rock n roll queen

 
Skorna som nämndes i ett tidigare inlägg blev i förra veckan mina! Och de är så förbannat snygga, och sköna för den delen. Använde dem i lördags och lyckades självklart smutsa ner dem på en gång så nu får de nog stå tills allt grus är undansopat från gatorna. 299 kr på H&M för den som är sugen!

Spell and the Gypsy Collective


 
Kanske världens mest inspirerande butik står Spell & the Gypsy Collective för. Hoppas på att någon gång ha vägarna förbi Byron Bay så att jag får chansen att ta en tur där inne. Inte nog med att de inspirerar genom sina fantastiska bilder både på bloggen och Instagram så gör de ju även fantastiska kläder och accessoarer. Vad jag vet så är Kyssjohanna den enda svenska sidan som tar in Spell.

US Air Force Aviators

 
Min snubbe vet alltid vad jag vill ha. Julklapparna jag fick var i bästa laget och dessa låg i ett av paketen! De är så där härligt fulsnygga. Och jag har en förkärlek för allt som är fulsnyggt. Finns att köpa här. Är galet sugen på alla de andra färgerna..

Budweiser - King of beers

 
Eftersom kameran självklart glömdes kvar i väskan under gårdagens ölhäng så är det här den enda bilden jag kan bjuda på. Vi gick till stammishaket för att träffa vänner och drack alldeles för många öl.. Men det får man väl göra ibland? Brillorna är förresten nya och jag är helt kär i dem! Visar bättre bild senare. När jag orkat ta mig upp ur sängen.

Some inspiration


Is it day or night?

 
Min snubbe är i garaget så jag passar på att ha ensamtid med musik på högsta volym. Finns så mycket bra att lyssna på och jag har ständigt nya favoriter. Här ovan syns dock storfavoriter hos mig och är ni ytterligare nyfikna på vad jag lyssnar på så har jag gjort en spellista till bloggen. Här hittar du den! Hur många timmar kan man inte spendera med att bara lyssna på musik?

Mål att uppnå 2013

 
Varje år förväntas man ju mer eller mindre att ha ett nyårslöfte. Eftersom att jag, precis som så många andra aldrig riktigt håller dessa brukar jag istället sätta upp mål. Något jag ska sträva efter eller nå fram till under det kommande året, liksom. Mina ambitioner 2013 är att starta företag, spara pengar och göra vad fan jag vill. Och de kan väl inte vara så svåra att uppnå?

Årets första skoförälskelse

 
H&M brukar aldrig imponera på mig med sina skor. Men dessa två paren som tillhör vårens och sommarens sortiment är faktiskt riktigt snygga. Det första paret har jag, på en nästan ohälsosam nivå, gått och förälskat mig i. Vill bära dem med ett par svarta stuprör eller bara ben i sommar.

RSS 2.0